Löst spunnen ull??

Idag berättade en kund att hon visat upp sitt garn för en representant för ett industriellt spinneri samt en expert på ull som sa att kundens garn var för löst spunnet och att de färdiga produkterna inte skulle hålla. Detta var något som representanten och experten sade sig ha sett på produkter från olika MiniMills spinnerier.
Onekligen något nytt för oss!
Om ni uppfattar att ni har fått någon för löst spunnen produkt från oss, eller andra MiniMills spinnerier, vill vi gärna ha in era synpunkter kring detta. Främst rör det sig om garn från ull av angorakanin, gotland, mohair, spelsau eller surialpacka men kanske även andra garn. Till saken hör också att kunden själv inte ännu stickat/vävt någon produkt från sitt garn och kan alltså inte säga om utlåtanden stämmer.
Som tack för era relevanta kommentarer ger vi er 10% rabatt på er nästa produktkostnad hos oss, erbjudandet gäller för inlägg fram till den sista mars, vänligen skicka in via vår info-mail. Om påståendena stämmer kommer samlad information att skickas vidare till producenten MiniMills.